Sosialweb.no eies av firmaet Hausner as.

Formålet med nettstedet er å fungere som et kontaktpunkt mellom de som ønsker moderne markedsføringsløsninger og miljø som kan levere dette. Markedsområdet er i hovedsak Troms fylke, men oppdrag som kan løses nettbasert vurderes selvfølgelig også.

Sosialweb.no samarbeider med flere utviklingsmiljø. Her er noen av de viktigste menneskelige ressursene:

Tor Petter W. Christensen er kundekontakt og koordinerer alle pågående prosjekter.   Christensen er høgskolekandidat (HiTos/BI) med administrasjon, marketing og økonomi, samt MBA (Strategi og ledelse) fra UiT. Christensen har ledet en rekke offentlig støttede prosjekter (Innovasjon Norge og Forskningsrådet) og har bred erfaring innen webutvikling, grafisk design, prosjektstyring, implementering og gjennomføring.

Cherie Stamm bringer inn mange år med erfaring innen IT , utdanning , forvaltning. Hun er til daglig leder for 3D – firmaet Uformia og har tidligere drevet sitt eget USA-baserte selskap MythWorks. Cherie føler sterkt at de som fører an i fremtidens teknologi, innovasjon og den nye økonomien må ta hensyn til mennesker og miljø for å bygge vellykkede løsninger for selskap og samfunn.

Turlif Vilbrandt har lang erfaring med avansert teknologi. Han var sentral i grunnleggelsen av Digital materialisation Group ( DMG ) . Han er også en aktiv deltaker av Free, Libre og Open Source ( FLOS ) samfunnet og har skapt en ny (og mye nødvendig) copyright lisensiering å håndtere de etiske spørsmålene rundt DM -teknologi .

Anna Sophia Schenk har en MA i International Cooperation and Development. Hun har tidligere vært ansatt i universitetssektoren, Communications Engineer i et 3D design software selskap og er helt selvlært i all web-relaterte saker. Anna Sophia har ekstensiv erfaring med moderne CMS løsninger og har etablert en rekke nettsted.